Marratxí Activa logo

L’Ajuntament de Marratxí inicia dos projectes mixts del programa SOIB Formació i Ocupació per a 20 persones desocupades

L’Ajuntament de Marratxí inicia dos projectes mixts del programa SOIB Formació i Ocupació per a 20 persones desocupades
13/12/2022

L’Ajuntament de Marratxí ha donat la benvinguda avui als deu alumnes de la tercera edició  del projecte mixt “Marratxí Administra”, que s’emmarca dins del Programa SOIB JOVE formació i ocupació de nivell II, i als deu alumnes de la primera edició del projecte mixt “Marratxí Ceràmica”, que forma part del Programa SOIB 30 formació i ocupació de nivell I.

Cada projecte està integrat per deu participants que  realitzaran la part formativa en el centre de formació Balanguera. Els alumnes de ceràmica realitzaran el treball efectiu en l’edifici de l’Escorxador, mentre que l’alumnat d’administratiu prestarà els seus serveis d’atenció al públic en diferents departaments municipals.

L’alumnat treballador d’ambdós projectes firmarà un contracte d’aprenentatge amb l’Ajuntament de Marratxí que s’estendrà des del 13 de desembre del 2022 fins al 12 de novembre de 2023. En acabar el curs, els deu alumnes menors de 30 anys obtindran el certificat de professionalitat d’Activitats Administratives en la Relació amb el Client, mentre que els deu alumnes majors de 30 anys rebran el certificat de professionalitat “Operacions de Reproducció Manual o Semiautomàtica de Productes Ceràmics”.

El projecte “Marratxí Administra III” està finançat pel SOIB amb la participació del SEPE i cofinançat pel Fons Social Europeu, i el projecte “Marratxí Ceràmica” està sufragat pel SOIB mitjançant la Conferència Sectorial.

Si t'ha agradat o t'ha semblat útil, comparteix-ho!

© 2022 Ajuntament de Marratxí.

/ Disseny web i desenvolupament: Aforo10.com