Marratxí Activa logo

Marratxí Activa va anunciar el Programa d’Activitats Administratives amb Relació amb els Clients

Marratxí Activa va anunciar el Programa d’Activitats Administratives amb Relació amb els Clients
06/10/2023

Aquest programa integral està dissenyat per capacitar els participants en la realització d’operacions de recepció i suport en la gestió administrativa, derivada de les relacions amb el públic o el client, ja sigui intern o extern.

El programa, que va iniciar el 2 d’octubre del 2023 i conclourà el 4 d’octubre del 2024, després de la culminació de les pràctiques, abastarà un total de 680 hores de formació teòrica, complementades amb 120 hores de pràctiques en empreses col·laboradores, sumant així un total de 800 hores daprenentatge pràctic i especialitzat.

Els participants del programa aprendran a fer operacions administratives amb un alt estàndard de qualitat de servei, utilitzant eines informàtiques i telemàtiques d’última generació. A més, se’ls brindarà l’oportunitat de desenvolupar habilitats en l’ús de llengües estrangeres, en cas que sigui necessari per al seu exercici professional.

Aquest programa de Marratxí Activa representa una oportunitat valuosa per a aquells interessats a adquirir les competències necessàries per destacar en l’àmbit administratiu i d’atenció al client, brindant així noves oportunitats de creixement professional i personal.

Si t'ha agradat o t'ha semblat útil, comparteix-ho!

© 2022 Ajuntament de Marratxí.

/ Disseny web i desenvolupament: Aforo10.com