Marratxí Activa logo

som Empresa

Job Days

Home » Empresa » Job Days

Job Days, un nou model en la recerca de feina

Canvis en el procés, menys temps d’espera, logística optimitzada i major grau de satisfacció entre els seus participants. 

Marratxí Activa, en el seu compromís per millorar els índexs d’ocupació, va optar per provar un nou format de jornada de recerca de feina: el Job Days; una modalitat amb entrevistes concertades, que ha generat alts índexs de satisfacció, tant per part de les empreses com dels aspirants que van assistir a l’esdeveniment, tal com mostren els resultats del sondeig realitzat per la mateixa entitat, el 78,8% dels assistents prefereixen aquest tipus d’actes.

L’esdeveniment, celebrat el passat 16 d’abril en Sa Deixalleria, va congregar a 22 empreses en recerca de nous talents per a incorporar-los a les seves plantilles. Es van concertar un total de 372 entrevistes per als més de 200 llocs de treball oferts, que es van dur a terme en una intensa jornada, amb una gran participació dels ciutadans.

Nova fórmula.

Anteriorment, el format era el d’un esdeveniment de portes obertes, on les persones que busquen feina podien lliurar presencialment els seus currículums a les diferents empreses que hi participaven.

Una de les característiques més destacables d’aquesta nova modalitat, és que precisa d’una inscripció prèvia, de manera que, abans de confirmar una cita amb l’empresa, Marratxí Activa s’encarrega de revisar el perfil professional dels candidats, comprovant que s’ajusten a les característiques i requisits del lloc ofert, de tal manera que, permet una organització més adequada i adaptada, reduint aglomeracions i temps d’espera.

Així mateix, el format Job Days permet que els aspirants puguin tenir en una mateixa jornada diverses entrevistes i, en alguns casos, saber en el moment si han estat contractats. Segons dades de l’enquesta realitzada per Marratxí Activa, una mica més de la meitat dels assistents, van aconseguir realitzar dues entrevistes o més (51,6%) durant l’esdeveniment.

Segons declaracions del mateix alcalde de Marratxí, Jaume Llompart, “amb aquest nou format evitem aquesta ‘porta freda’ i el ‘ja et cridarem’ […] i amb aquests canvis podem aconseguir l’objectiu de la incorporació immediata”. Va mostrar també el seu agraïment a les empreses per la seva implicació, que ha fet possible la realització reeixida de l’esdeveniment.

Dones joves i aturades.

L’anàlisi del perfil dels aspirants que van participar en l’acte revela que es tractava majoritàriament de dones (66,9%), d’edats compreses entre els 16 i els 30 anys (38,1%) i entre els 31 i els 50 anys (37,3%).

En referència a la seva situació laboral, el 80,6% dels participants es trobaven aturats en el moment de les entrevistes i el 19,4% restant buscaven millorar la seva situació laboral. Cal destacar que el Job Days va comptar amb l’assistència de residents de tota Mallorca, especialment dels municipis de Palma (46,1%) i Marratxí (37,6%).

Job Days s’ha mostrat com una eina eficaç i satisfactòria per a connectar a les empreses amb el talent professional a Marratxí. El seu innovador format, basat en entrevistes concertades i una selecció prèvia de candidats, ha demostrat que és un model eficient per a optimitzar la cerca d’ocupació i accelerar la incorporació laboral i que tornarà a posar-se en marxa en 2025.


Recerca de persones candidates

Apropar a les persones en recerca o millora de feina a les empreses que vulguin ampliar la seva plantilla.

Si voleu més informació podeu contactar amb:
Àrea d’Ocupació i Formació
Carrer Balanguera, s/n, Sa Cabana
Tel: 971601448
Correu electrònic marratxiactiva@marratxi.es
Horari de 8:15h a 14h.
Web: https://jobdays.marratxi.es/

© 2022 Ajuntament de Marratxí.

/ Disseny web i desenvolupament: Aforo10.com