Marratxí Activa logo

L’Ajuntament de Marratxí incorpora 20 persones del programa SOIB Reactiva 2022

L’Ajuntament de Marratxí incorpora 20 persones del programa SOIB Reactiva 2022
02/12/2022

L’Ajuntament de Marratxí ha donat la benvinguda avui a les 20 persones que inicien un contracte de treball al Consistori gràcies a la convocatòria de subvenció SOIB Reactiva 2022, promoguda pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i per la Conferència Sectorial d’Ocupació i d’Assumptes Laborals. Aquest programa suposa una inversió de 336.556,14 euros.

Els contractes tenen una durada de sis mesos, amb una previsió d´inici a partir del 2 de desembre de 2022. D’una banda, hi ha vint persones que han estat contractades per treballar en diferents àrees de l’Ajuntament i altres onze persones que faran feina per a l’empresa municipal Marratxí XXI.

Les contractacions a l’Ajuntament pertanyen a les següents àrees municipals:

LÍNIA 1: adreçada a persones joves desocupades majors de 16 anys i menors de 30 anys per a un total de 9 persones dels perfils de:

-1 peó/na de manteniment per l’àrea d’esports

-3 peons/nes de manteniment per l’àrea de mobilitat

-1 auxiliar administratiu/a per l’àrea d’urbanisme

-4 peons/es de manteniment per brigada de vies i obres

LÍNIA 2: adreçada a persones desocupades de 30 anys o més, en situació de desocupació de llarga durada per a un total d’11 persones dels perfils de:

-1 peó/na de manteniment per l’àrea d’esports

-1 oficial de manteniment per l’àrea d’esports

-2 peons/es de manteniment per l’àrea de medi ambient

-1 auxiliar administratiu/a per l’àrea de cultura

-1 auxiliar administratiu/a per l’àrea de comerç

-1 oficial de manteniment per l’àrea de serveis socials

-2 peons/es de manteniment per l’àrea de serveis socials

-1 auxiliar administratiu/a per l’àrea d’ocupació i formació (Marratxí Activa)

-1 oficial de manteniment per brigada de vies i obres

Marratxí XXI

Dins el programa SOIB Reactiva 2022 també s’han incorporat 11 persones a l’empresa municipal Marratxí XXI. Es tracta de cinc desocupats menors de 30 anys que faran feina com a peons de neteja. S’ha contractat també a sis aturats de llarga durada majors de 30 anys. Cinc d’ells faran feina com a peons de neteja, i un altre com a auxiliar administratiu. La data inicial de contractació és del 29 de novembre de 2022.

SOIB Reactiva 2022 és un programa de contractació pública a Ajuntaments, Consells Insulars i Mancomunitats, així com les entitats que en depenen o que hi estan vinculades, destinat a finançar projectes que fomentin la contractació de joves desocupats i persones majors de 30 anys en situació de desocupació de llarga durada, com a col·lectius amb més dificultat d’inserció en el mercat de treball que ha estat objecte de transformacions profundes.

Si t'ha agradat o t'ha semblat útil, comparteix-ho!

© 2022 Ajuntament de Marratxí.

/ Disseny web i desenvolupament: Aforo10.com