Marratxí Activa logo

L’Ajuntament de Marratxí crea una Aula Mentor per a fomentar l’aprenentatge permanent a distància

L’Ajuntament de Marratxí crea una Aula Mentor per a fomentar l’aprenentatge permanent a distància
12/09/2022

L’Ajuntament de Marratxí ha creat un Aula Mentor, un programa que té com a objectiu millorar la qualificació de les persones majors de 18 anys i promoure el desenvolupament de les capacitats i competències mitjançant la formació a distància. La iniciativa està promoguda pel Ministeri d’Educació i Formació Professional en col·laboració amb l’Ajuntament de Marratxí.

Aula Mentor és una iniciativa de formació oberta i flexible per a l’aprenentatge permanent i formació al llarg de la vida a través d’Internet, el disseny de la qual està orientat a l’impuls i millora de les competències personals i professionals dels ciutadans, promovent a més la cultura i la participació dels mateixos en l’ús eficient i sostenible de les tecnologies de la informació i la comunicació.

La regidora d’Ocupació i Formació, Aina Amengual, ha destacat que a partir d’ara “la ciutadania de Marratxí tendrà més facilitats per millorar la seva formació gràcies a l’aula Mentor, una formació a distància que disposa de molta varietat de cursos, més de 200 que formen part del catàleg nacional de qualificacions professionals i diferents àrees formatives com sanitat, disseny i arts gràfiques, fusta i moble, hostaleria, turisme, tèxtil i confecció, etc.”.

Aula Mentor proporciona una via de formació no reglada amb atenció tutorial a distància a través d’una plataforma d’aprenentatge, juntament amb una nodrida xarxa d’aules físiques, al capdavant de les quals es troba un administrador d’aula.

El programa compta amb una ampla i variada oferta formativa de més de 200 cursos en línia que es poden realitzar des de qualsevol lloc amb un ordinador i connexió a internet, o acudint a l’Aula Mentor on els usuaris i usuàries disposen d’un equip connectat a internet i l’assessorament i ajuda de la persona administradora de l’Aula. A Marratxí l’Aula Mentor es troba al Centre de Formació Balanguera- Marratxí Activa al carrer Balanguera s/n de Sa Cabana, que estarà disponible dels alumnes matriculats els dilluns i dimecres de 8:15 a 14 hores. Tota la informació de l’Aula Mentor es pot consultar al web marratxiactiva.es.

Els cursos d’Aula Mentor costen 48 euros, a excepció dels cursos amb certificació de 30 hores que tenen un preu de 24 euros. El temps estimat per a la realització dels cursos és de dos mesos, però si es necessita més temps, es poden realitzar ampliacions de 30 dies més, pagant 24 euros.

La matrícula en qualsevol curs Mentor dona accés a:

•Recursos formatius i material didàctic en línia amb la possibilitat de descarregar-t’ho

• A la presentació a dues convocatòries d’examen

• Tutorització personalitzada

La plataforma és l’entorn en el qual es desenvolupa la tutoria telemàtica i en el qual es troben organitzats els materials multimèdia i les activitats d’avaluació del curs, així com les eines de comunicació i seguiment. Els usuaris i usuàries disposen de l’assistència d’un/a tutor/a que resol els dubtes i realitza el seguiment de les activitats de cada alumne/a. L’alumne/a planteja els seus dubtes a través del correu electrònic i el/la tutor/a contesta abans de les 48 hores.

Si t'ha agradat o t'ha semblat útil, comparteix-ho!

© 2022 Ajuntament de Marratxí.

/ Disseny web i desenvolupament: Aforo10.com