Marratxí Activa logo

El Centre de Formació Balanguera imparteix un curs d’operacions d’enregistrament i tractament de dades i documents

El Centre de Formació Balanguera imparteix un curs d’operacions d’enregistrament i tractament de dades i documents
01/06/2022

El Centre de Formació Balanguera ha impartit el curs d’Operacions d’enregistrament i tractament de dades on l’alumnat rep formació en relació a l’enregistrament de dades, transcripció, reproducció i arxiu de la informació i ¡ documentació com a tasques administratives i de gestió. Aquest curs té una durada de 360 hores i en finalitzar la part formativa es realitzen 80 hores de pràctiques no laborals en diferents empreses.

Aquesta formació permetrà l’alumnat ocupar un lloc de feina tant per compte aliena com per compte pròpia, en qualsevol empresa o entitat de sector públic o privat, principalment a oficines, despatxos o departaments d’administració. Les principals ocupacions relacionades amb aquesta formació son:

• Auxiliar d’oficina
• Auxiliar d’arxiu
• Operador documental
• Auxiliar de digitalització

Els curs es totalment gratuït arran de la subvenció (2021-2023) rebuda per finançar especialitats formatives no conduent a l’obtenció de certificat de professionalitat, i va adreçat a persones preferentment desocupades.

NOTÍCIA: https://www.mtxi.es/el-centre-de-formacio-balanguera-imparteix-un-curs-doperacions-denregistrament-i-tractament-de-dades-i-documents/

Si t'ha agradat o t'ha semblat útil, comparteix-ho!

© 2022 Ajuntament de Marratxí.

/ Disseny web i desenvolupament: Aforo10.com