Marratxí Activa logo

Deu persones de més de 30 anys fan feina a l’Ajuntament gràcies al taller de formació mixt ‘Marratxí Administra II’ promogut pel SOIB

Deu persones de més de 30 anys fan feina a l’Ajuntament gràcies al taller de formació mixt ‘Marratxí Administra II’ promogut pel SOIB
29/06/2022

Un grup de deu alumnes-traballadors majors de 30 anys ja es troben a la meitat del taller de formació mixt ‘Marratxí Administra II’ promogut pel SOIB a través del programa SOIB 30 Formació i Ocupació. Els participants s’han format en Tècniques de Recepció i Comunicació, Ofimàtica i Enregistrament de Dades a la vegada que treballen en atenció al públic en diferents àrees de l’Ajuntament de Marratxí.

L’alumnat va iniciar el projecte en el mes de novembre de 2021 i finalitzaran al novembre d’enguany. Les àrees on treballen són Serveis Socials, Gent Gran, Urbanisme, Medi Ambient, Ocupació i Formació, OAC’s, Comerç i Turisme, Cultura i Joventut.

El projecte Marratxí Administra és un taller de formació mixt finançat pel SOIB amb la participació del SEPE, Garantia Juvenil i el Fons Social Europeu en el qual s’expedeix el Certificat de Professionalitat d’Activitats Administratives en la relació amb el client (ADGG0208). Aquest certificat a més inclou un mòdul d’anglès i d’orientació laboral.

Per participar en el programa SOIB 30 Formació i Ocupació cal tenir 30 anys o més en el moment de fer la sol·licitud, estar inscrit o inscrita en el SOIB com a demandant d’ocupació, complir els requisits d’accés al certificat de professionalitat i així poder beneficiar-te d’un contracte per a la formació i l’aprenentatge.

Si t'ha agradat o t'ha semblat útil, comparteix-ho!

© 2022 Ajuntament de Marratxí.

/ Disseny web i desenvolupament: Aforo10.com