Marratxí Activa logo

L’Ajuntament de Marratxí incorpora 11 persones joves i aturades del programa SOIB Reactiva 2023

L’Ajuntament de Marratxí incorpora 11 persones joves i aturades del programa SOIB Reactiva 2023
06/02/2024

Les persones contractades treballaran a diferents àrees del consistori per un període de 6 mesos

La inversió total és de 121.275,43 € per dur a terme el projecte de contractació de persones desocupades amb el suport de la Unió Europa

El passat dijous 1 de febrer de 2024, 11 persones han iniciat un contracte de treball a l’Ajuntament de Marratxí en base a la convocatòria de subvenció SOIB Reactiva 2023, promoguda pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) amb el finançament del Fons Social Europeu Plus (FSE+).

L’objectiu és fomentar la contractació de persones joves i persones en situació d’atur de llarga durada, per a què puguin adquirir experiència professional i mantenir les seves competències professionals, amb objecte de millorar l’ocupabilitat i transitar cap una inserció laboral continuada i de qualitat. La inversió total és de 121.275,43 € per dur a terme el projecte de contractació de persones desocupades amb el suport de la Unió Europa.

Les persones contractades, a qui el batle, Jaume Llompart, i la regidora de Formació i Treball, Carlota Ariza, han rebut aquest matí per donar-los la benvinguda, treballaran a diferents àrees de l’Ajuntament per un període de 6 mesos. Les contractacions s’han realitzat en base a dues línees i les categories i les àrees municipals són les següents:

LÍNIA 1: adreçada a persones joves desocupades majors de 16 anys i menors de 30 anys per a un total de 2 persones dels perfils de:

1 auxiliar administratiu/a per l’àrea d’Urbanisme

1 auxiliar administratiu/a per l’àrea d’Esports

LÍNIA 2: adreçada a persones desocupades de 30 anys o més, en situació de desocupació de llarga durada per a un total de 9 persones dels perfils de:

2 peons de manteniment per l’àrea d’Esports

2 peons de manteniment per l’àrea de Medi Ambient

1 peó de manteniment per l’àrea de Policia

1 auxiliar administratiu/a per l’àrea d’Ocupació i Formació (Marratxí Activa)

3 peons de manteniment per brigada de Vies i Obres

Si t'ha agradat o t'ha semblat útil, comparteix-ho!

© 2022 Ajuntament de Marratxí.

/ Disseny web i desenvolupament: Aforo10.com